ØYA - Victoria Hislop

Morens hemmelige fortid på Kreta..
I det hun er i ferd med å ta en avgjørelse som vil forandre hennes liv, ønsker Alexis Fielding å finne ut mer om morens fortid. Men alt moren Sofia vil vedkjenne seg om sin fortid, er at hun vokste opp i en liten landsby på Kreta før hun flyttet til London.

Da Alexis bestemmer seg for å reise dit, får hun med seg et brev fra moren, som hun må levere til en av hennes gamle venner.
Alexis ankommer byen Pláka. Hun blir forbløffet over at byen bare ligger et steinkast unna den bitte lille, forlatte øya Spinalonga, Hellas tidligere koloni for spedalske. Deretter finner hun mors gamle venn Fortini, og får endelig høre historien moren har skjult hele sitt liv.
En familie rammet av tragedie, krig og lidenskap, historien om hennes oldemor Eleni og hennes døtre. Hun oppdager hvor nært hun er knyttet til øya, og hvordan øyas hemmeligheter holder alle i sitt kraftige grep.
Kilde: Bokkilden.no


Begynte å lese denne boken i slutten av forgie uke. Har ikke kommet så langt enda, men hitil har boka vært utrolig bra. Har hørt mange som har anbefalt boken og synes den var bra. Den har hele 450 sider, og jeg er egnetlig ikke så veldig glad i så tykke bøker (haha..), men jeg tror  jeg kan klare å lese ut denne!
Har du lest den?

4 kommentarer

ABOUTANDREA

10.01.2011 kl.18:38

liker bloggen din, den er fin :-)
huff, kjett at meg... men det sto det på dadressa hennes...

DALTYR- Kommenterer tilbake!

10.01.2011 kl.19:35

Nei, men en høres veldig spennende ut! Kankje jeg burde lese den en gang da :D
nei :D

Skriv en ny kommentar

hits